012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

Gambar-Gambar Terpilih Tahun Baru

>> 1.1.10


3 comments:

Unknown January 1, 2010 at 3:34 PM  

Salam Dr.
Gambar atas tu x hairan sebab dah bapak budak,yg kat bawah tu ada pelik sikit.
yg budak sekolah tu pun x la berapa pelik sangant,itulah hasil didikan Islam Hadhari.
yg saya terkejut budak kecik tu, umur berapa agaknya.
Kat negara mana tu?
Betul ke dia isap rokok..

anakmuaallaf January 1, 2010 at 5:43 PM  

Salam Dr,
Ya Allah terkedu rasanya bila dr sudi ziarah blog murid yang lemah tak berupaya.Mengharabkan tunjuk ajar dari dr.
Anyway saya doakan dr n family sihat dan teruskan perjuangan.Pohon-pohon anggur masih mengharabkan belaian dr.
Bab rokok ni Dr dah candu dalam kehidupan.Dari yang tua sampai ke kanak-kanak.Asyik mengembut.Jika nak larang merokok pemerintah kenalah serius menanganinya.Ini pemerintah 2x5=5x2 macam mana tu...

Unknown January 1, 2010 at 6:44 PM  

Gambar Najib isap rokok xdeke?

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP