012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

Merayap dan Merayau

>> 4.1.10

Hari ini langsung tak keluar rumah. Betul-betul rehat. Tidur puas-puas. Masa hampir maghrib teringat pada cucu kembar. Minggu tadi dia tak balik. Yang balik hanya Naufal dan Dzakuan. Ajak isteri pergi tengok cucu tu, dia kata dah malam. Besok nak ke HSB.

Rupa-rupanya, bila puas tidur pun boring. Oh ye, malam ni nak merayap di alam maya. Dah lama tak merayau.

3 comments:

haji kedekut January 4, 2010 at 11:29 PM  

salam tuan...
salam perjuangan 2010...

ijoks2009 January 5, 2010 at 12:59 AM  

Salam Dr.
Nk tanya pendapat Dr.pasal kenyataan
Dr.Harun Din ni.
http://mafiaboss2u.blogspot.com/2010/01/kufur-jika-sokong-guna-kalimah-allah.html

Ustaz Nor Amin Sayani Bin Zainal January 5, 2010 at 10:37 AM  

salam jom tukar2 link dengan saya, saya akan masukkan blog anda dalam blog Ustaz Nor amin

tolong linkkan di sini blog ini

http://ustaznoramin.blogspot.com

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP