012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

Gambar-Gambar Terpilih Tahun Baru

>> 1.1.10


3 comments:

ijoks2009 January 1, 2010 at 3:34 PM  

Salam Dr.
Gambar atas tu x hairan sebab dah bapak budak,yg kat bawah tu ada pelik sikit.
yg budak sekolah tu pun x la berapa pelik sangant,itulah hasil didikan Islam Hadhari.
yg saya terkejut budak kecik tu, umur berapa agaknya.
Kat negara mana tu?
Betul ke dia isap rokok..

anak muallaf January 1, 2010 at 5:43 PM  

Salam Dr,
Ya Allah terkedu rasanya bila dr sudi ziarah blog murid yang lemah tak berupaya.Mengharabkan tunjuk ajar dari dr.
Anyway saya doakan dr n family sihat dan teruskan perjuangan.Pohon-pohon anggur masih mengharabkan belaian dr.
Bab rokok ni Dr dah candu dalam kehidupan.Dari yang tua sampai ke kanak-kanak.Asyik mengembut.Jika nak larang merokok pemerintah kenalah serius menanganinya.Ini pemerintah 2x5=5x2 macam mana tu...

ijoks2009 January 1, 2010 at 6:44 PM  

Gambar Najib isap rokok xdeke?

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP