012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

SMS kejutkan supaya berSahur .....

>> 21.8.10

Malam tadi, jam 4.18 pagi,
sedang nyenyak tidur SMS masuk:
Anis ada di airport ni. Lagi 12 jam baru brtolak
(Sabtu 2 pagi waktu Canada). Sampai 12.30 tgh Ahad.

Nasib baik ada SMS. Kalau tak, mungkin kesiangan
tanpa bersahur.

Kesihan juga pada Anis. Belum dua minggu balik dari
Australia (8 minggu di sana) dah kena pergi ke Canada.
Lepas ni entah ke mana pula. Begitulah adat bekerja.
Kalau nak berehat kenalah macam saya.
Bersara awal. 24 jam lepak di rumah.
______________

2 pagi Sabtu di Canada ialah
5 petang Sabtu di Malaysia.
______________

2 comments:

Idalara August 22, 2010 at 12:13 AM  

Assakamualikum prof..
Anis tu anak prof ke...jauh dia merantau ye..jauh juga beza jam Msia dgn canada kan..

Pengasas August 22, 2010 at 12:29 AM  

W'salam Ida,
Anis tu anak sulong kami. Dia ketua jabatan transplantasi (pemindahan organ) di HKL. Dia hanya seminggu di Canada. Sebelum tu 8 minggu di Australia. Urusan rasmi kerja.
Dulu, cita-cita dia nak jadi pakar jantung. Tapi sekarang dah ubah.

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP