012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

Gambar Mangsa Di HariRaya

>> 17.9.09

Antara mangsa di hari raya:


5 comments:

a kl citizen September 17, 2009 at 6:27 AM  

assalammualaikum

yang last tu tak best...

selamat beraya

kakcikseroja September 17, 2009 at 7:07 AM  

Sebenarnya, gambar-gambar kat atas tu, bukan hanya menjadi mangsa di hari raya... saban hari 'mereka' adalah mangsa....

aku September 17, 2009 at 7:33 AM  

salam tuan pengasas,
semua mangsa2 tu djadikan utk manusia..
belasah je..
tapi yg bawah sekali tu, tak lalu la pulak..

mountdweller September 17, 2009 at 9:32 AM  

Salam Dr.

Selamat Menyambut Aidil Fitri dari saya dan keluarga.

Insya Allah semua saudara yang pulang beraya akan selamat sampai dan pergi.

anak muallaf September 17, 2009 at 11:46 AM  

Salam Dr,
Tengok yang bawah tu menggerunkan.Saya ni dok siap-siap nak balik kampung.
Dr sudilah terima kad raya saya dan ambil di blog saya ya...

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP