012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

Huh, sibuk hari ni ...

>> 8.11.10

Malam tadi lepak dengan ISA di Shah Alam.
Cerita banyak perkara. Tapi tiada kaitan dengan
blogging. Pukul 12.27 kami bersurai.

Sampai di rumah mengadap komputer. Tak boleh tidur
sampai lepas subuh. Pukul 11.45 pagi, baru nak
keluar rumah, kawan call bagitahu dah nak sampai.
Aik ...? Bila buat appointment ...? 12.50 tengahari
dia balik.

12.55 pergi RHB buat IMO. Terpaksa buat cara lama
atau manual. Sebab, sejak bersara dah tak ada akaun
bank selain BSN.

Lepas tu, beli sampul surat besar dan terus ke
Pejabat POS hantar IMO ke US secara berdaftar.

Malam nanti ada dinner & meeting dengan VIP.
Huh, macam orang belum pencen ...

4 comments:

mangchikla November 8, 2010 at 6:18 PM  

Uissssh musykil , pesal takleh tdor Prof ? Bnyk minum cafeine kot?

Pengasas November 9, 2010 at 2:05 PM  

Salam MangChikLa,
Banyak fikir hasil dari perbualan. Pendapat ISA sungguh bernas. Tu lah yg difikirkan, macamana nak adjust dan nak laksanakan. Projek perkebunan.

mangchikla November 9, 2010 at 6:54 PM  

Ooooo... tanam roselle kah? Raden tumpang setakok ka? Semoga projek tuan berjaya :D

Pengasas November 9, 2010 at 8:01 PM  

Salam MangChikLa,
Bukan nak tanam roselle. Nak beli kebun dan cadang nak buat tempat rehat. Chalet untuk weekend holiday ke atau apa-apa lah untuk keluarga. Suasana mesti kekampungan. Boleh bela ayam kampung. Masa cuti kurbankanlah ayam tu, etc.

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP