012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

Huh, letih betul hari ni ...

>> 9.12.10

Pukul 9.35 pagi bergerak ke UiTM Shah Alam bersama suami sepupu menguruskan hal pengajian anaknya. Gedubuk gedebak, sampai di rumah jam 1.15 tengahari. Terus call Suhaimi di Lekir.

Jam 2.04 bergerak ke Kebun Anggur Suhaimi-Saloma di Lekir. Pukul 4.16 petang sampai. Di sana ada pulak yang mengaku kenal saya melalui blog. Tapi, apa yang dia sebut tak betul pun. Saya senyap jer.

Setelah berurusan dan minum-minum dengan Saloma, saya signal pada isteri yang hari dah larut petang dan perlu bergerak balik any minute now. Sampai di rumah jam 8.09 malam.

2 comments:

P.E da legend... December 10, 2010 at 10:48 AM  

wah rajin betul Dr pergi saloma vineyard... Saya dah lama plan nak pergi pun tak sampai2 jugak

Pengasas December 12, 2010 at 9:50 PM  

Salam P.E.,
Dari rumah saya hanya 166 km. Tak jauh.

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP