012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

Berjaga Malam

>> 1.12.09

Malam tadi, berkali-kali cuba tidur. Tetapi tidak berjaya. Fikiran dan semangat tertumpu kepada blog baru. Blog tempat lepak terkini. Blog yang dinamakan sebagai:
Perpustakaan MayaKu

Blog baru itu patut dimajukan secara berterusan. Ia merupakan pelapis kepada perpustakaan lama. Di perpustakaan lama, bahan-bahan bacaan mulai berkurangan. Ratusan buku musnah dimakan anai-anai dan ada juga yang tidak dipulangkan oleh para peminjam.

Sesiapa yang ingin lepak sambil membaca boleh klik link di atas sana atau di bawah ini:

PerpustakanMayaKu

1 comments:

ijoks2009 December 1, 2009 at 3:14 PM  

Salam Dr.
saya dah pergi ke sana,
sy dahpun link kan blog tu kat bawah link sumber ilmu kat blog sy.

Sy cadangkan Dr.scan buku2 kegemaran Dr.lepas tu save dlm blog tu dlm bentuk PDF baru tak hilang.sy pun bercadang nak buat mcm tu jugak.

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP