012 363 5658

012 363 5658
Doa Berkebun:

فلينظر الانسان ٳلى طعامه ٲنا صببنا الماء صبا ثم شققنا الارض شقا
فأنبتنا فيھا حبا وعنبا وقضبا وزيتونا ونخلا وحداﺋﻖ غلبا وفاكهة وأبا
متاعا لكم ولأنعامكم

آية ٢٤ ـ ٣٢ سورة عبس
(Surah 'Abasa, ayat 24 - 32)

Kelab Bloggers Santai

>> 13.7.09

Malam ini, balik dari mesyuarat, pergi ke blog Saifun Nizam mengambil Award Persaudaraan Maya. Terima kasih banyak kepada saudara Saifun Nizam. Di bawah ialah gambar award berkenaan.


Sempena dengan tajuk award-award ni, tak ada ke rancangan nak adakan kelab Bloggers Santai, umpamanya? Saya dan rakan-rakan bloggers politik Perak dah ada NetWork. Beberapa projek sudah dirancang dan ada yang sudah dimulakan. Layari halaman BloggersNetwork@Perak. Ayah saya berasal dari Perak.

4 comments:

Saifun Nizam Hj. Osman July 13, 2009 at 4:19 PM  

Assalamualaikum Dr. Terima kasih banyak kerana menerima 'award maya' tersebut.InsyaAllah... jika usia tidak dipendekkan Allah,waktu dan masa tidak mengekangkan, urusan tidak menyebokkan... sebarang aktiviti BloggersNetwork bolehlah dihebahkan untuk diikuti bersama.... saya menyokong sepenuhnya usaha Dr. Syukran Jaziilan ilaika.

Muhammad July 14, 2009 at 12:44 PM  

Assalamu'alaikum Dr. Tahniah atas usaha gigih menyampaikan untuk makluman semua. Tak hairanlah mengapa award datang dari berbagai pihak. Ini pengiktirafan orang terhadap usaha tuan. Teruskan usaha semoga diberkati Allah hendaknya.

Pengasas July 15, 2009 at 9:00 AM  

W'Salam Saifun,
Orang-orang mudalah yang banyak idea. Boleh buat macam-macam aktiviti.

Pengasas July 15, 2009 at 9:03 AM  

W'Salam Muhammad,
Terima kasih. Sebenarnya tak ada sumbangan besar pun. Saja nak semangatkan orang-orang muda.

Post a Comment

Komen Anda Tidak Ditapis. Jika ingin menghubungi saya secara peribadi sila email: universiti.maya@yahoo.com

Kaunter Carian

Cerdas Akal & Cergas Badan

Cerdas Akal & Cergas Badan
Cerdas Akal = Baik untuk para pelajar. Cergas Badan = Baik untuk menghilang letih lesu. Hubungi 012 363 5658.

Blog Archive

Kiv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP